Suflet de om
Suflet de om, credinta crestin ortodoxa, sanatate, suflet

Avortul cu medicamentul RU 486 (Mifepristone)
     media: 5.00 din 2 voturi

Aceastǎ substanţǎ chimicǎ este un antihormon acre blocheazǎ Progesteronul, un hormon necesar sarcinii. Acest hormon este administrat în primele 7 sǎptǎmâni de sarcinǎ, de patru ori într-un interval de 12 zile. Astfel, încet dar sigur, este distrusǎ placentǎ iar copilul se va sufoca. Prin aceastǎ metodǎ poate fi omorât un copil în varstǎ de pânǎ la 49 de zile! Sângerǎrile care urmeazǎ sunt semnificative, ele sunt cu atât mai mari cu cât copilul este mai în vârstǎ şi pot dura o sǎptǎmânǎ. În cazul în care copilul trǎieşte va fi omorât cu o injecţie.
http://www.avort.ro/Comentarii

groaznic, imaginati-va ce pagube provoaca mamei aceste metode!
pe cand cursul normal al dezvoltarii embrionului aduce o multime de foloase organismului uman(nivelul hormonal echilibrat)precum si dupa nastere copilul va fi izvor de bucurie pentru mama o viata intreaga.
Avortul provoaca dezechilibrul hormonal al organismului astfel incat se vor resimti o serie de tulburari mai mult sau mai putin grave postavort. Exista riscul de a nu mai ramane insarcinata o perioada foare lunga, riscul de a nu mai putea sustine sarcina datorita subtierii mucoasei uterine(avort spontan in primele luni de sarcina) sau chiar riscul de a nu mai avea copii.
de suflet in data de 2007-06-17 11:46
Mai multe detalii pe http://cristina.rom-art.com/
de suflet in data de 2007-06-17 15:05


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare